Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Τέλος εποχής για το Machinima, 81 άτομα χάνουν τη δουλειά τους

*
Το Machinima, ένα από τα πιο γνωστά δίκτυα της αγοράς, διακόπτει και επίσημα τη λειτουργία του. Η επίσημη επιβεβαίωση ήρθε από την ιδιοκτήτρια εταιρεία με δήλωση στο Deadline Hollywood, σημειώνοντας πως θα γίνουν και απολύσεις για τα 81 άτομα που εργάζονταν. Η ιστορία έχει ξεκινήσει εδώ και δύο εβδομάδες, όταν το περιεχόμενο και η δουλειά 12 ετών του δικτύου εξαφανίστηκε από το YouTube. Εκπρόσωπος του Machinima σημείωσε τότε πως ένα μέρος των εργαζομένων θα μεταφερθεί σε άλλες θέσεις στην Otter Media, για το οποίο δεν έχει υπάρξει καμία περαιτέρω δήλωση. To Machinima ξεκίνησε ως site το 2000, δίνοντας από τότε βάρος στο περιεχόμενο σε μορφή video. Στην πορεία των ετών εξελίχθηκε σε ένα ιδιαίτερα «δυνατό» μέσο, αποκτώντας και αρκετές εκατοντάδες χιλιάδες συνδρομητών. Τέλος, αξίζει να σημειώσουμε ότι εξαγοράστηκε από τη Warner Bros. το 2016.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*